Despre Hoya

Hoya Vision Care Europe

Hoya are aproximativ 35 000 de angajati in mai mult de 100 de subsidiare. Informatiile furnizate pe aceste pagini contine mai multe detalii despre Hoya Corporation si Hoya Vision Care din Europa.

Vizitati site-ul Hoya Vision Care Europe pentru informatii suplimentare.

Hoya Corporation

Hoya Corporation este o companie globala cu sediul in Tokyo, Japonia, si lider in furnizarea produselor inovative high tech si servicii bazate pe tehnologii avansate din domeniul opticii. Hoya este activa în patru domenii de activitate:


Eye Care furnizeaza lentile oftalmice corectoare, lentile de contact si cristaline artificiale;


Tehnologie informatica furnizeaza mask blanks si photomasks pentru ecrane LCD, hard disc-uri, lentile pentru operatorii BluRay si altele;


Divizia Medicala produce lentile pentru echipament medical de specialitate, ex: endoscop si accesorii medicale;

Imagistica  produce camere de fotografiat digitale compacte/SLR, lentile interschimbabile, module de lentile si micro lentile. 
Despre Hoya Lens Romania
In 2013, Hoya a decis sa creeze propria sucursala in Romania, cu scopul de a dezvolta marca Hoya si de a asigura cele mai bune servicii de optica de pe piata. Echipa Hoya Lens Romania este temeinic pregatita in domeniu, are o experienta vasta si este capabila sa ofere consultanta de specialitate partenerilor sai.